Strykefrie navnelapper, fra Smartlapper.no

Strykefrie navnelapper – Slik bruker du strykefrie navnelapper

Strykefrie navnelapper kan du feste direkte på en flate uten å ta i bruke hjelpemidler. Du må for eksempel bruke et strykejern når du skal feste strykelapper fordi de festes ved varmepåføring. Dette slipper du med strykefrie navnelapper. Man kan derfor si at strykefrie navnelapper er som vanlige klistremerker, men med et mye kraftigere lim slik at de skal feste seg godt til både klær og eiendeler. Du kan se våre strykefrie navnelapper nederst på denne siden.

Er det forskjell fra leverandør til leverandør?

Alle strykefrie navnelapper ser relativt like ut uansett hvilken leverandør du kjøper fra. Størrelsen på navnelappene er som regel den samme. Rent visuelt er det forskjeller på hvilke bilder, ikoner og bakgrunner du kan velge mellom. Noen leverandører tilbyr navnelapper med kjente ikoner (vi tilbyr f.eks. navnelapper med motiver fra Karsten og Petra bøkene, Flåklypa og Troll – kongens hale filmen). I tillegg er det vanlig å tilby navnelapper med søte og morsomme motiver.

Limet avgjør kvaliteten på dine strykefrie navnelapper

Det kan være relativt stor forskjell på kvaliteten på limet. Dersom navnelappen har lim av dårlig kvalitet faller den raskere av. Når det gjennomføres objektive navnelapper tester, er navnelappens evne til å feste seg til underlaget en viktig faktor.

Vi har brukt mye energi på å teste forskjellige materialer, og har valgt et veldig bra materiale som er både fleksibelt og har et kraftig lim som sitter godt til underlaget. Våre egne tester viser at navnelappene sitter meget godt på både harde flater som som drikkeflasker, matbokser, leker osv samtidig som limet også sitter som støpt tøy og tekstiler.

Strykefrie navnelapper på klær, tøy og tekstiler

Når du skal feste strykefrie navnelapper på tøy og tekstiler er det viktig at du fester navnelappen på plaggets vaskeanvisningen. Klem navnelappen godt inn i tøyfibrene ved å bruke tommel og pekefinger. Dette er spesielt viktig i hjørnene på navnelappen. Dette gir best resultat. Man bør også vente 12 timer med å vaske plagget etter at navnelappen er festet.

Strykefrie navnelapper i sort/hvitt

Våre tradisjonelle klistrelapper i sort/hvit er også produsert på et slitesterkt materiale som sitter bra på alle flater. Materialet er opprinnelig utviklet for å foliere biler, og tåler all slags bruk av aktive barn. Disse navnelappene fikk terningkast 5 da klikk.no testet våre navnelapper i svart/hvit. Les testen her.

Hva koster strykefrie navnalapper?

Pris er alltid viktig. Samtidig kan det ofte være greit å bruke 10-20 kroner ekstra for å slippe at navnelappene faller i vask osv. Om du sjekker prisene hos andre leverandører vil du se at vi ligger ca. midt på treet. Vi er ikke billigst, men ikke dyrest heller.

Som et eksempel må du betale 225,- kroner for 120 navnelapper hos en annen leverandør, eller 1,88 kroner pr navnelapp. Våre fargelapper koster 169,- for 132 navnelapper, eller 1,28 kroner pr fargelapp. Velger du våre sort/hvitt navnelapper kommer du ned i 0,75 kroner pr navnelapp om du velger Familiepakken. Se hele vår prisoversikt.

Vi håper naturligvis du ønsker å kjøpe våre produkter, og vi ønsker deg velkommen som kunde. I tillegg til navnelapper med god kvalitet kan vi også tilby:

  • 100% fornøyd garanti – fornøyd, eller pengene tilbake
  • Rask levering. Bestillinger foretatt før kl. 14:00 på hverdager postlegges samme dag
  • Gratis frakt
  • 1% av din bestilling sender vi videre til UNICEF. Les mer

VÅRE STRYKEFRIE NAVNELAPPER: