Smarte navnelapper til sykehjem, fra smartlapper.no

Navnelapper til sykehjem og aldershjem

Navnelapper til sykehjem har du sikkert fått beskjed om å kjøpe dersom du har pårørende som skal flytte til, eller som allerede har flyttet til et sykehjem eller aldershjem. Det er ofte obligatorisk for beboerne å merke alle sine klær og eiendeler. 

Her på smartlapper.no tilbyr vi navnelapper til sykehjem som brukes til merking av klær, sko, tøfler og andre personlige eiendeler for beboere på sykehjem og aldershjem. Du kan velge selvklebende klistrelapper som er godt egnet til å feste på alle eiendeler. Når du bruker selvklebende navnelapper for å merke klær bør du feste navnelappen på vaskeanvisningen. Les mer her.

Du kan også velge såkalte strykemerker eller strykelapper. Disse festes med strykejern, og er spesielt godt egnet som navnelapper til sykehjem. Disse har et lim som smelter inn i tøyfibrene, og som gjør at navnelappen aldri faller av – selv i mange og harde vask på sykehjemmet.

Smaken er som baken, og noen liker fargesprakende navnelapper, eller kjente motiver fra norske ikoniske figurer som f.eks. Flåklypa. Finn din favoritt her: