navnelapper og barnehage

Navnelapper i barnehage gir voksne har mer tid til barna

Navnelapper og barnehage er to ord som henger nøye sammen. Om du ikke har hatt ditt første barn i barnehage enda er du antagelig lykkelig uvitende om hvor «hot» tema navnelapper er i barnehage. Det er bare å forberede seg. Men, det er gode grunner til at barnehagen gjentar til det kjedsommelige at du må skaffe deg navnelapper og merke ALT som tilhører ditt barn – FØR barnet starter i barnehage. Få konkrete tips om hvilke navnelapper du bør kjøpe i artikkelen navnelapper til barn.

 


Se alle våre navnelapper


 

Mye å holde styr på

En avdeling i en barnehage består typisk av 18 – 20navnelapper og barnehage barn som elsker å utforske hvilke skatter som skjuler seg i bunn av søledammen. Barn som stadig setter verdensrekorder i akebakken, i husken eller på sparkesykkelen. Det er også barn som har mange like eiendeler. I en avdeling hadde f.eks. 2/3 av barna identiske mørkeblå Reima votter! (Jeg er en navnelapp nerd – og har talt). Det samme kan sies om vinterstøvler, Cherox, drikkeflasker, matbokser og mange andre produkter. Mange barn har like ting.

I den aktuelle barnehagen er det 7 avdelinger, og 4 av dem deler det samme uteområde. For å finne den skjulte skatten i bunn av søledammen må man jo ta av seg vottene. Du skjønner poenget. Uten navnelapper er det mye større sannsynlighet for at man mister ting.
| Mer om merkelapper til klær |

 

Tenk på de som jobber i barnehagen

Jeg vil også slå et slag for de som jobber i barnehage. Jeg synes ikke det er riktig at de ansatte skal bruke masse tid på å sortere våte votter uten merkelapper. Jeg ønsker at de som jobber i barnehagen skal bruke all sin tid på barna. Gi dem et godt pedagogisk tilbud, være med i leken, stimulere til kreativitet. Det kan kanskje synes litt overdramatiserende, men faktum er at de som jobber i barnehagen bruker mye tid på å lete etter eiendeler, finne ut hvilken avdeling eiendelen tilhører, og hvilket barn som er rette eier. Dette er bortkastet tid hvor løsningen er latterlig enkel: navnelapper og barnehage = sant 🙂
| Mer om navnelapper til barn |

 

Kjøp navnelapper og støtt UNICEF

Smartlapper.no selger navnelapper med fine farger og tradisjonelle klistrelapper, strykelapper og skolapper i svart/hvit til gode priser. Men, vi gjør mer enn det. Hver gang du kjøper navnelapper på Smartlapper.no gir vi 1% av din bestilling til UNICEF. 1% høres kanskje lite ut, men i løpet av et år blir det totale beløpet ganske betydelig. Unicef seter stor pris på dette bidraget, som du kan lese i brevet fra Merete Agerbak-Jensen (klikk på linken under). Om du har mulighet, og ønsker å støtte UNICEF på andre måter kan du lese om hvordan du gjør det her.
| Les brevet fra UNICEF |


Les også:
| Barnehagestart: ekspertenes 10 beste tips