Billige navnelapper

Hva er billige navnelapper for deg? At summen ut av din lommebok er så liten som mulig, eller at navnelappene ikke faller av i vask? Vi sier som Ole Brumm, ja takk – begge deler. Smartlapper tilbyr navnelapper som ikke faller av i vask – til en lav pris. Og, hundrevis av supersøte og kule motiver!

Fargelapper

Kr 179,- for 132 stk.

Karsten og Petra

Kr. 199,- for 132 stk.

Flåklypa merkelapper

Kr. 199,- for 132 stk.

Skolapper

Fra kr. 99,-

Strykelapper

Fra kr. 99,-

Troll – kongens hale

Kr. 199,- for 132 stk.

Vi danser av glede når du blir fornøyd med våre navnelapper

Vi vet at navnelapper er noe man bare må ha, og at det ikke nødvendigvis betyr så veldig mye hvor du kjøper dem. Du vil helst kjøpe billige navnelapper – og de må bare funke. Vi har derfor brukt mye tid på å finne frem til et materiale som holder en meget høy kvalitet, og som ikke faller av i vask. Og, som vi kan selge til lav pris. Vi er ikke billigst, men det kan vi heller ikke være hvis vi skal levere denne kvaliteten. I tillegg gir vi deg mulighet til å kjøpe navnelapper hvor du kan ha tekst på tre linjer – ikke bare to linjer som andre tilbyr. Dersom du blir fornøyd kommer du forhåpentligvis tilbake til Smartlapper.no neste gang du trenger påfyll. Om du ikke blir helt fornøyd skal du benytte deg av vår 100% fornøyd garanti, som gir deg pengene eller nye navnelapper. No questions asked!

Pris pr navnelapp

Hvis du surfer rundt etter billige navnelapper må du sjekke prisen pr navnelapp. Det betyr at du må dele pakkeprisen på antall navnelapper som leveres i pakken. Vår Familiepakke (med sort/hvit navnelapper) gir deg mest navnelapper for pengene. Da får du hele 264 navnelapper til kun 198,- kroner. Det betyr at du betaler 75 øre pr navnelapp (198,- kr / 264 stk).

Strålende kvalitet

Velger du våre strykemerker til merking av klær eller våre selvklebende fargerike navnelapper kan vi love at du får navnelapper som sitter som limt til underlaget (bokstavlig talt). Strykemerkene koster fra kr. 99,- og bestilles her. Våre fargerike navnelapper koster 179 kroner for 132 stk = 1,35 kr pr navnelapp. Våre Karsten og Petra navnelapper, Flåklypa navnelapper og Troll – kongens hale navnelapper er laget av samme materiale som fargelappene, og sitter like godt. Disse koster 199,- kroner for 132 navnelapper = 1,50 kroner pr navnelapp. Det koster litt mer når man skal ha kjente figurer, men det er fremdeles billige navnelapper 🙂

Har Smartlapper billige navnelapper?

Ja, vi har lave priser OG høy kvalitet. Kanskje du finner navnelapper som koster mindre, og du finner garantert navnelapper som koster mer. Hos en annen Norsk aktør koster det f.eks. 225,- kroner for 120 navnelapper. Altså 1,88 kroner pr navnelapp.

Vil du ha billige navnelapper – eller helt gratis navnelapper?

VG er vår største eier, og av og til deler vi ut gratis navnelapper i samarbeid med Familieklubben.no. Ønsker du å få tilbud om gratis navnelapper? Det eneste du må gjøre er å gå til Familieklubben.no og registrere deg som medlem. Det er også helt gratis.