Kaptein Sabeltann navnelapper
Kaptein Sabeltann navnelapper

Navnelapper som ikke faller av!

Navnelapper som ikke faller av er den viktigste egenskapen når du skal merke sokker, sko, klær, drikkeflasker og alt mulig annet til barna. Som småbarnsmor eller far har du garantert blitt oppfordret til å sette navn på alle eiendelene til ditt barn. Spesielt rundt barnehagestart. Vi har billige navnelapper til alle formål, enten det gjelder merking av sokker, drikkeflasker, akebrett eller navnelapper til klær. Velg mellom hundrevis av søte og kule motiver – til en bra pris:

Når navnelapper som ikke faller av er viktigst

Det er irriterende når en navnelapp faller av i vask. Derfor har vi gjennomført mange tester av forskjellige typer materiale, og kan tilby strykefrie merkelapper som kan brukes på alt – også klær og tekstiler. Materialet har høy fleksibilitet og et kraftig lim. Bestilles ved å klikke på et av følgende produkter:

Kaptein Sabeltann navnelapper | FargelapperKarsten og PetraFlåklypaTroll – kongens hale |

Hvis du skal feste selvklebende merkelapper på tøy og tekstiler er det viktig at du fester den på vaskeanvisningen til klesplagget. Klem lappen godt inn i tøyfibrene ved å bruke tommel og pekefinger. Hold noen sekunder. Dette er spesielt viktig i hjørnene på navnelappen. Du bør også vente 12 timer med å vaske plagget etter at lappen er festet. Slik sørger du for at du får navnelapper som ikke faller av.

Når pris er viktigst

Om du er på jakt etter billige navnelapper som raskt og enkelt gjør jobben for deg bør du velge våre tradisjonelle navnelapper i sort/hvit. Du får mest for pengene om du velger vår «Familiepakke» som gir deg hele 264 lapper for kun 198,- kroner. Familiepakken er én av våre Smarte Pakker, og inneholder både klistrelapper, strykelapper og skolapper. Du kan også velge vår «Strykefrie pakke» som inneholder klistrelapper og skolapper, eller vår «Bestselger pakke» som tilsvarer Familiepakken, men med litt færre klistre- og strykelapper.
| Billige navnelapper | Klistrelapper | Strykelapper | Navnelapper pris |


Bestill tradisjonelle navnelapper i sort/hvit


Skolapper

navnelapper

Våre unike skolapper gjør det enkelt å merke alle typer sko. Skolappene er formet som en halvmåne, og plasseres i hælen på skoen. OBS! Aktive barneføtter gir høy fuktighet og friksjon i skoene, og skolappene leveres derfor med en ekstra beskyttelseshinne som du enkelt fester over skolappen før du plasserer den ned i skoen. Dersom dette ikke gjøres vil du oppleve at teksten og motivet slites vekk. Skolappene har et kraftig lim. Fester du de riktig har du merking som aldri faller av.
| Mer om skolapper |


Bestill skolapper


 

Strykemerker / strykelapper

Strykemerker

Våre strykemerker er suverene for merking av klær og tekstiler. Det tar litt lenger tid å feste på klærne, men sitter til gjengjeld som smeltet til plagget – bokstavlig talt. Strykemerkene festes, som navnet tilsier, med et strykejern. Når du fester navnelappen med et strykejern smelter limet inn i tøyfibrene, og lager hundrevis av bittesmå «fiskekroker» som hekter seg fast til tøyfibrene. Strykelappene faller aldri av! Men, vi har et triks til hvordan du kan fjerne lappen dersom plagget går i arv, eller gis bort. Du finner tipset på denne siden om strykemerker. Dette produktet er spesielt godt egnet til å bruke til merking av sokker, gensere og andre plagg med store eller fleksible masker. Strykelappene leveres med sort tekst på hvit bakgrunn. 
| Strykemerker | Video: slik fester du strykelapper


Bestill strykelapper


Når strykefrie navnelapper er viktigst

Strykefrie navnelapperIkke alle ønsker å bruke tid på å feste merkelapper med strykejern. Da er det fint at det finnes et godt alternativ. Strykefrie navnelapper er, som navnet tilsier, lapper som kan festes uten strykejern. De har et kraftig lim som egner seg like godt til merking av matbokser, drikkeflasker, skolesekker, bøker, leker osv. som til merking av klær som kjoler, bukser, gensere, luer, votter… og så videre.

Mer om:
| Strykefrie navnelapper | Merkelapper til klær |

Få eller mange?

Noen ganger trenger du ikke hundrevis av lapper. Du trenger kun et lite påfyll, eller kanskje du ikke skal ha navnelapper til barn, men skal bruke dem til å merke noe helt annet, for eksempel verktøy, eller til et familiemedlem som har flyttet til et sykehjem. Da er det fint å kunne kjøpe et mindre antall. Vi gir deg mulighet til å kjøpe 42 selvklebende strykefrie eller 42 strykelapper til kun kr. 99,- inkl. frakt. Velg få eller mange – du bestemmer.

merkelapp

Mer om: 
| Navnelapper til barn | Navnelapper til verktøy | Navnelapper til sykehjem | 100% fornøyd garanti |  

Kan du stole på navnelapp tester?

Hvert år presenteres tester som skal gjøre det lettere for forbrukerne å velge riktig produkt. Det synes vi er veldig bra! Men, noen ganger kan det være litt vanskelig å vite sikkert om man bør stole på testresultatene – om det faktisk er en objektiv test. Vi har skrevet en artikkel hvor vi gir deg noen konkrete råd om hva du bør tenke på når du leser slike tester. Les den her: navnelapper test.

Vil du ha gratis navnelapper?

VG er vår største eier, og med jevne mellomrom deler vi ut gratis navnelapper i samarbeid med VG og Familieklubben. Meld deg inn i Familieklubben, så kan du også få gratis navnelapper. Medlemskap i Familieklubben er helt gratis, og du vil få tilgang til mange interessant artikler som er relevante for småbarnsforeldre og mange andre fordeler. 

| Gratis navnelapper | Om Familieklubben |