Rask levering av navnelapper fra smartlapper.no

RASK LEVERING

Rask levering fra Smartlapper.no

Rask levering er viktig, og derfor produserer og sender vi din bestilling samme dag som du bestiller dersom du bestiller før klokken 13.00 på hverdager. Bestiller du etter klokken 13.00, i helgen eller på en helligdag sender vi pakken neste hverdag.

Våre navnelapper sendes til deg med ordinær post uten sporing. Posten Norge skal normalt levere dine navnelapper hjem til deg dagen etter vi sendte dem fra oss. Erfaringsmessig kan det ta 1-2 dager ekstra noen steder i landet.

Om du kjøper produkter som sendes i en eske (f.eks. matboks, drikkeflaske eller lignende) leveres pakken hjem til deg med Helt Hjem Netthandel. Da får du tilsendt en sporingskode som gjør at du kan følge med på hvor pakken er til enhver tid.

Lenger leveringstid i kampanjer med gratis navnelapper.
I kampanjeperioder tilbyr Smartlapper.no gratis navnelapper i samarbeid med VG og Familieklubben.no. I slike kampanjeperioder produserer vi milioner av navnelapper på relativt kort tid, og leveringstiden på gratis navnelapper vil være lenger enn normalt. Men, betalte ordre leveres som normalt.

SNARVEIER TIL NAVNELAPPER: